Malzemeler:
1 tavuk gögsü
125 gr hellim peynir
2 tane soğan
1 tane domates
2 adet biber
1 adet kırmızı biber
1 kase mantar
biberiye
tane karabiber, tuz
sıvıyağı
Hazırlanışı:
Öncelikle soğanları piyazlık doğrayalım, tencereye alalım, küp doğranmış tavuk eti ve sıvıyağı ilave edip sote edelim. Üzerine doğranmış mantar ilave edilir kavurmaya devam edelim. Doğranmış biberi ilave edelim karıştırarak kavurmaya devam edelim.
Hellim peynirini küp doğrayıp yemeğe katalım kavurmaya devam edelim.
Küp doğradığımız domates ve biberiyeyi ilave edelim, tuzu ve baharatlarını ayarlayıp pişmeye bırakalım. İçine sevginizi katmayı unutmayınız. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder